бг / en

SOMEWHERE IN '86 - METALLICA + IRON MAIDEN TRIBUTE

дата
22.11.2019
Локация
JOY STATION
Начало на концерта
21:45
Цена на билета
15 лв
билети
Евентим

ФАНТАСТИКО

Лятото, изпълнено с много бездействие и бира, свърши.... и на нас рязко ни се досвири... Но за да свирим пред Вас приятели, винаги е необходим повод... и повод решихме да потърсим в огромната ни осемдесетарска колекция от касетки, прилежно сортирана по години и групи... Не след дълго ровене, открихме макар и леко прашасъл най, най, най-великия албум (според нас)... Master of Puppets, но вадейки касетката от рафта, неволно дръпнахме и още една... съседната... и тя се оказа SOMETWHERE IN TIME на IRON MAIDEN.

Казахме си…. Уааау, съдбата ни прогови с гласа на Брус Дикинсън. Това не е случайно. Решихме да ползваме жокер и се обадихме на приятел – Виктор, голям фен на Мейдън. След разговор от около 20 секунди, от който помним едиснтвено думите: “….Да, аз имам група и обожаваме да свирим песни на Мейдън”, работата беше ясна…..:

Скъпи приятели на класическия Хеви Метъл,

Имамe огромното удоволствие да Ви поканим на:

SOMEWHERE IN 86 – за пръв път на сцената на JOY STATION

HAMMERHEAD и RAISING HELL – заедно, ще представим двоен трибют на два от най-великите албуми в историята не хеви метъла записани и издадени в една и съша година – 1986, а именно: MASTER OF PUPPETS и SOMEWHERE IN TIME. Събитието е първо по рода си, сцената е една, групите са две, музикантите са осем …. + Ники, а емоцията ще е върховна.

Ние, заедно с невероятния екип и уникална сцена на JOY STATION, Ви приветстваме да станете част от този наш двоен удар по спомена от Вашето Хеви Метал детство.

Датата е 22.11.2019 г

Часът е: 21.45ч.

Входът е: 15 лв

Бирата е: ENTER SANDMAN и THE TROOPER

Местата са: ограничени

Наградите са: на входа

Саундът е: брутален

Куфеенето е: задължително

Дрес кодът е: фланелки на METALLICA и IRON MAIDEN

Купонът е: гарантиран

 

Резервации и контакти

Работно време

 

Понеделник, Вторник, Сряда, Четвъртък

12.00 - 00.00

 

Петък

12.00 - 02.00

 

Събота

10.00 - 02.00

 

Неделя

10.00 - 00.00

02/8622967

 

joy@joystation.bg

 

Студентски град
ул. Акад. Стефан Младенов №3