бг / en

SARA TAVARES

дата
12.10.2019
Локация
JOY STATION
Начало на концерта
21:30
Цена на билета
45 лв
билети

Para Sempre Amor / Любов Завинаги

Сара Тавареш със специален концерт в София на 12ти Октомври, 2019 в клуб Joy Station.

Любимката на Българската публика Сара Тавареш се завръща в София за един специален и интимен концерт в клуб Joy Station. Събитието ще се проведе на 12ти октомври (събота) с начален час 21:30.

Цена билетите:

Ограничено количество промоционални билети на цена - 35 лв

Регулярна цена - 45 лв

В деня на концерта - 55 лв 

Чаровната лузофонка от Кабо Верде ще пренесе публиката в света на своите мечти, мелодии, душа! Заедно с групата си тя ще изпълни много любими на публиката парчета като One Love, Balancê, Bom Feeling, както и песни от новия си елегантно пленяващ  пети албум  Fitxadu (Фичаду). Fitxadu включва 11 песни и беше номиниран за наградата Latin Grammy в категорията Best Portuguese Language Roots Album. Въпреки че включва доста колаборации, парчетата носят почерка на Сара. „Fitxadu маркира края на един цикъл, затварянето на един кръг, края на една глава, и началото на една нова“, казва самата тя. 

Нейната музика изразява нейната душа, но има неверояното свойство да докосва всички хора по света, носейки съобщение за любов, приемственост, душевност и една голяма доза Bom Feeling. Преминавайки всякакви етнически и културни граници Сара сочи към Африканските и Креолските си корени с едно сърце което е винаги отворено към обширния свят.

Българската публика, както и клуб Joy Station са в очакване да приветсват отново в България Сара Тавареш. Един уникален артист чиито несломим дух и изглед към живота й помогнаха да преодолее здравните проблеми, които заплашваха нейната кариера и живот през 2010та година, когато тя претърпя тежка черепно - мозъчна операция. Тези дни Сара е в разцвета на силите си и продължава да твори музика, която носи на всички ни надежда, смелост, и любов, и ни пошепва за сладките хубави неща – Coisas Bunitas.

Сара Тавареш ще зарадва всичките си Български фенове на 12ти Октомври в клуб Joy Station.

Слушайте новия албум на Сара Тавареш Fitxadu тук:

https://open.spotify.com/album/5ClvAvMoq1eSDC9cOrWg4A

 

Резервации и контакти

Работно време

 

Понеделник, Вторник, Сряда, Четвъртък

12.00 - 00.00

 

Петък

12.00 - 02.00

 

Събота

10.00 - 02.00

 

Неделя

10.00 - 00.00

02/8622967

 

joy@joystation.bg

 

Студентски град
ул. Акад. Стефан Младенов №3