бг / en

ROCK`N`ROLL Рок група Affect и специални гости Courtney Mills и Christian Chiapperini

дата
21.02.2020
Локация
Joy Station
Начало на концерта
21:00
Цена на билета
25 лв
билети
Евентим

Фантастико

 

Цена VIP билет: 35лв.

 

Affect” е българска група, която изпълнява на живо рок и блус парчета, превърнали се с времето в съвременни класики на групи като, Eagles, Rolling Stones, The Who, Beatles, Uriah Heep, Eric Clapton, Creedence Clearwater Revival и много други. Групата е увлечена както от енергичния китарен звук на тези чудовища в рока така и от многогласните вокални партии, така типични за седемдесетте.

Групата събира заедно приятели, които свирят и импровизират заедно. Както често казват момчетата: „Всичко което искахме да изсвирим вече е изсвирено и единственото, което ни остава е да почетем тази музика, като хванем китарите и вдигнем много шум“

 

Courtney  Mills 
Музикалната кариера на младата оперна дива Courtney  Mills започва, когато тя е на 23 години, на престижните сцени на Met Opera и Carnegie Hall в Ню Йорк. Родена в щата Илинойс, американското сопрано е образована в известните Интерложен Арт Академи в Мичиган и Университета на Индиана. Mills е един еклектичен артист, изпълнил безброй концерти и рецитали по цялото кълбо. Courtney  Mills също така е участвала в различни фестивали в Европа като Verbier Festival в Швейцария, Salzburg Festival във Виена, и Grachenfestival в Нидерландия. Превъплащенията на младата дива също са

впечатляващи - ролята на Амелия в операта Бал с Маски, Луиса Милър на Верди, Тоска и Сестра Анжелика на Пучини. Носителка е на много топ призове от конкурси по класическо пеене като например Nico Castel International Master Singer competition и на приз от Licia-Albanese Puccini Foundaion през 2012г. През 2017г. американското сопрано печели първо място на конкуса Salvatore Licitra в Милано, а през 2018г.  наградите Fausti Ricci и Beppe Tomaso отново в Италия. Този сезон Courtney  Mills ще дебютира като Турандот в едноименната опера на Пучини в Teatro Petruzzelli и в ролята на Неда в Pagliacci на OSE Festivale.


Christian Chiapperini е рафиниран италиански артист надарен с изключителен глас. Родом от Милано, той започва да пее още от детска  възраст и учи сценично изкуство и театър. Местейки се в САЩ,  Christian започва да пее в Central Florida Lyric Opera под ръководството на маестро Бил Дохърти, отправяйки се на турне от единия до другия бряг на обширната страна. Същовременно Christian участва майсторски класове с ключови фигури в оперното изкуство като Леоне Маджиера, Лучио Гало, Карло Баричели и много други. Имал е участие в празненство за президента на Замбия, Рупия Банда.

В момента талантливият баритон приключва обучението си в консерваторията Santa Cecilia в Рим под ръководството на великия тенор Клаудио Ди Сени.

 

Резервации и контакти

Работно време

 

Понеделник, Вторник, Сряда, Четвъртък

12.00 - 00.00

 

Петък

12.00 - 02.00

 

Събота

10.00 - 02.00

 

Неделя

10.00 - 00.00

02/8622967

 

joy@joystation.bg

 

Студентски град
ул. Акад. Стефан Младенов №3