бг / en

Александра Зернер е соло артист, китарист, мулти инструменталист и композитор от София, България. От 2001г. насам работи като студиен музикант, аудио инженер и учител по китара.

През 2013 участва като гост музикант в албума "Thoughtscanning" на групата We All Die (Laughing), а в началото на 2014 започва работа по първия си солов албум "9 Stories", който излиза официално на 19 Ноември 2014г.

В началото на 2015г. е поканена от артиста Déhà Amsg да участва в пост рок/амбиент проекта "Aurora Borealis" и заедно създават албума "The Path To Atlas", който е издаден на 20 Ноември 2015г.

От 2014г. насам е част от международния проект "Another Destiny Project" като соло китарист. През Октомври 2014г. Александра Зернер влиза в класацията "Top 15 Hard Rock & Metal Female Guitar Shredders" на сайта Metalholic.com

В началото на 2015г. Александра започва работа по втория си солов албум на име "Aspects", който е издаден на 22 Декември 2015г.

Междувременно, заедно с известния китарист Jeff Loomis, тя е спомената от нейния китарен герой Jason Becker в октомврийския брой на списание "Guitar Player" по повод видео кавъра ѝ на класическото му парче Perpetual Burn.

През Януари 2016г. Александра взима участие в международния проект "Vivaldi Metal Project" като соло китарист. От Февруари 2016г. насам тя работи с група, която да представя албумите ѝ на живо, като междувременно работи и по трети албум, който ще бъде издаден през 2017г.

Александра Зернер – китара
Соло артист, студиен музикант, аудио инженер, учител по китара, също част от проектите "Another Destiny Project", "Vivaldi Metal Project" и др.

Константин Генчев – китара
Основател и лидер на личния си проект PhyX, както и барабанист на Ophan – една от водещите джент групи в България. Аудио инженер и музикален продуцент, работил с As Orchids Wither и др.

Явор Пачовски – клавишни
Основател и член на Ювиги – най-успешната прогресив метъл група в България, също част и от фолк метъл легендите Балканджи

Искрен Асенов – бас
Също член на джент групата Ophan, китарист и основен композитор на изгряващата прогресив метъл група Metalbolizm

Виктор Александров – барабани
Участвал в прогресив метъл групата F.A.C.E., също и в инструменталната прогресив рок група Liquid Pension, метъл легендите Suffer H и др.

Резервации и контакти

Работно време

 

Понеделник - Петък

12:00 - 00:00

 

Събота – Неделя

10:00 - 00:00

 

02/8622967

 

joy@joystation.bg

 

Студентски град
ул. Акад. Стефан Младенов №3