бг / en

MegaXtreme Bowling

Mega treme Bowling предлага на своите клиенти боулинг писти с технология на AMF – боулинг оборудване № 1 в света. Пистите са разположени по начин, осигуряващ максимално пространство и удобство на всички играчи и техните придружители. Перфектната звукоизолация на залата, както и специално предвидената климатична система, поддържаща различна температура в зоната на играчите и в останалата част на залата, осигуряват максимален комфорт на всички клиенти. Съвременното боулинг оборудване разполага с уникални функции за програмиране на игрите, а вечерта, когато се включва програмата Xtreme Bowling с уникални светлинни ефекти и ултравиолетово осветление, играта се превръща в неповторимо забавление.

 

През 2003 г. един малък екип, сплотен от общата страст към боулинга, поставя началото на марката "Mega Xtreme" и първата зала от веригата в Студентски град, София. Поставено е и началото на дългогодишното ни партньорство с QubicaAMF – американски иноватор в областта на боулинг технологиите. Висококласното оборудване в залите ни вдига летвата в спорта и поставя "MegaXtreme" на картата на международните боулинг турнири.

 

За няколко години "MegaXtreme" се превръща в най-успешната верига боулинг зали в България. Втора и трета локация отварят съответно в Люлин и Sky City Mall в кв. Гео Милев.

 

Mega Extreme Bowling предлага изключителни оферти и уникално интересни условия за провеждане на фирмени партита и междуфирмени турнири, организира всякакви тържества - лични и семейни празници, детски рождени и именни дни и други!

 

За повече информация и резервации посетете сайта на Mega Xtreme Bowling.

галерия

Резервации и контакти

Работно време

 

Понеделник, Вторник, Сряда, Четвъртък

12.00 - 00.00

 

Петък

12.00 - 02.00

 

Събота

10.00 - 02.00

 

Неделя

10.00 - 00.00

02/8622967

 

joy@joystation.bg

 

Студентски град
ул. Акад. Стефан Младенов №3