бг / en

Lucas Masciano & Latin band; Калин Велов & Amazonia Dance Project, feat. Julia Martins

дата
01.02.2019
Локация
JOY STATION
Начало на концерта
21:00
Цена на билета
16 лв
билети
Евентим

Фантастико
ОЧАКВА ВИ ГОРЕЩА ЕСЕН ЛАТИНА 2018  С УЧАСТИЕТО НА ЛУКАС МАСКИАНО И КАЛИН ВЕЛЬОВ
 
Запазете си билет за музикалното пътешествие, изпълнено със страст, екзотика, огнени ритми, красиви гласове.
 
JOYSTATION  за втора поредна година ще бъде домакин на откриването на латино спектакъл, в който участие ще вземат атрактивни участници от всички краища на Латинска Америка - Бразилия, Аржентина, Перу. На 2 ри ноември 2018 шоуто ще ви потопи в  атмосферата на карнавала в Рио Де Жанейро и ще усетите духа на Буенос Айрес.  За първи път на сцената ще видим заедно емблематичните за популяризирането на латино културата у нас артисти - аржентинския композитор и певец  Лукас Маскиано  и българския перкусионист и хореограф Калин Вельов, заедно с Amazonia project. в събитието ще вземат участие и музиканти от България, Аржентина, Перу, които публиката познава от миналогодишното издание.
 
LUCAS MASCIANO (ARGENTINA) & LATIN BAND
 
Лукас Маскиано е аржентински певец, композитор и китарист. Започва да свири от 8 годишна възраст в родното си градче Чивиликой ( провинция Буенос Айрес.) На 18 години емигрира в Испания, където започва да изкарва прехраната си като уличен музикант до момента, в който талантът му е забелязан от собственика на голяма продуцентска компания в Испания. Характерният му стил и харизма го изстрелват в челните позиции на испанските радио и телевизионни класации и той се превръща в един от идолите на испанската интелигенция. Има 9 издадени албума и реализирани с голям успех турнета в цяла Европа, Азия, Латинска Америка и Африка
 
КАЛИН ВЕЛЬОВ & AMAZONIA dance project feat. Julia Martins
 
Калин Вельов заедно с бразилската певица Julia Martins изпълняват световни хитове от DJ компилации, авторски песни и бразилски стандарти в оригинални house аранжименти, а балета Amazonia dance project представят изкуството на карнавалните бразилски танци. Проектът е съставен от екзотични танцьори , облечени в автентични карнавални костюми, които успяват да заредят с енергията си и най-пасивните зрители, много от които са въвлечени в анимация /участие на публиката в шоуто/.  Уникалния по рода си проект на Калин Вельов и Amazonia dance project ще накара кръвта ви да закипи и неусетно ще ви въвлече в атмосферата на карнавала.

Резервации и контакти

Работно време

 

Понеделник, Вторник, Сряда, Четвъртък

12.00 - 00.00

 

Петък

12.00 - 02.00

 

Събота

10.00 - 02.00

 

Неделя

10.00 - 00.00

02/8622967

 

joy@joystation.bg

 

Студентски град
ул. Акад. Стефан Младенов №3