бг / en

Joy Station Stage

Концертната дейност представлява голяма част от активностите на мултифункционалния развлекателен център JOY STATION. На професионално оборудваната сцена на клуба са се изявявали както световни величия като URIAH HEEP, JOE LYNN TURNER, BOBBY KIMBALL и JOHN LAWTON, така и именити български изпълнители като БТР, ЛЮБО, ГРАФА, МАСТИЛО, БЕЛОСЛАВА, Д2, СИГНАЛ, ДИАНА ЕКСПРЕС, СКАНДАУ, DIRTY PURCHASE и неповторимата ЛИЛИ ИВАНОВА. Концептуално програмата на клуба включва периодични изяви на известни изпълнители, както и популярните вече у нас „трибют“ концерти на световно известни имена. В клуба са звучали легендарни парчета на величия като THE BEATLES, METALLICA, ADELE, BON JOVI, U2, AEROSMITH, AC/DC, GUNS N ROSES, RED HOT CHII PEPPERS, DEPECHE MODE, ELTON JOHN, PINK FLOYD, WHITESNAKE и АBBA, изпълнени от някои от най-нашумелите трибют банди. По този начин събитията в JOY STATION предоставят разнообразна музикална програма, в която да има „за всекиго по нещо“.

 

Атмосферата в клуба предразполага посетителите за едно автентично меломанско преживяване. Акустичният дизайн на JOY STATION  е изработен специално за залата, а озвучителната система е от най-високо професионално ниво - марка "MEYER", която е предпочитана и изисквана от най-големите музиканти и е своеобразен еталон за качество в целия свят. В комбинация с осветление "CLAY PACKY", пулт "YAMAHA", 3 броя видео стени "SAMSUNG" (две с размер 9x55″ и една с размер 9x40″) и една LED стена с впечатляващите размери от 7,2 x 2,4 m., JOY STATION е оборудван с всичко необходимо за едно аудиовизуално пиршество. Цялата техника се управлява от професионален екип от озвучители и осветители, които с уменията си допринасят за цялостното въздействие на всяко едно събитие.

 

Клубът е с капацитет до 2000 души, като освен за концерти и музикални събития JOY STATION е подходящо място за корпоративни събития, частни партита и празненства от различно естество. На първото ниво на JOY STATION са разположени клубната зона, ресторантската част (включително открита градина) и игралната зона, включваща пет професионални маси за билярд и пет дартса. Тези предимства позволяват провеждането на разнообразни дейности и превръщат клуба в перфектното място за всяко неповторимо изживяване.

Виж оборудването

галерия

Резервации и контакти

Работно време

 

Понеделник, Вторник, Сряда, Четвъртък

12.00 - 00.00

 

Петък

12.00 - 02.00

 

Събота

10.00 - 02.00

 

Неделя

10.00 - 00.00

02/8622967

 

joy@joystation.bg

 

Студентски град
ул. Акад. Стефан Младенов №3