бг / en

Exposed: Upsurt & Dim4ou / Motor Show / Dance Performance

дата
11.11.2017
Локация
JOY STATION
Начало на концерта
20:00
Цена на билета
20 лв
билети
Евентим

КАСИТЕ НА ФАНТАСТИКО

Party League Entertainment и Club Joy Station представят: " EXPOSED " – едно черно парти на следващо ниво, в което всяка секунда от вечерта гарантирано ще бъде пълна със силни емоции.

Старт на вечерта дават "Sofia Riders" в 20:00 : удоволствие за очите, прет-а-порте за мотори и парад на Софийски мотористи, на паркинга пред Joy Station.

В 22:00 вратите се отварят, а партито започва да набира скорост с подгряващ сет от страна на Mr. V и най-доброто от най-доброто в света на RnB музиката.

23:00 бележи момента, в който ситуацията започва леко да излиза извън контрол, защото сцената превземат танцово училище "The Center" с уникално стрийт-денс шоу, което неминуемо ще остави всички присъстващи без дъх.

В 23:20 EXPOSED продължава с диджей шоуто с две хип-хоп гурута зад пулта: Mati и BigBo - едно преживяване, способно да задоволи дори най-изтънченият рап вкус.

00:00 Вечерта минава на бързи обороти с лайв на варненското хип-хоп чудовище с неизброимо количество башмайсторски хитове, г-н “Не съм ти Big Meech” - Dim4ou!

Докато изпълнителите си поемат въздух, на сцената ще излязат невероятните момичета от Twerk BiterZzz, които ще покажат завидни "twerk" умения и определено ще повдигнат температурите в залата.

В 2:00 партито вече е извън контрол – точният момент, сцената да превземат техни величества рап легендите Ъпсурт с Мария Драгнева, Балет Нова и Dj Cass, с най-доброто от софийската школа и всичките му там бели жиги, колеги, три-в-еднота и даже доза туърк.

През цялото време зад микрофона с неизчерпаемия си запас от смешки, лафчета и забавни коментари ще бъде още един от MVP-тата на рапа - Монти от Ice Cream.

Естествено, ако го няма във фейсбук, все едно не се е случило, а ако не сме хубави – не се тагваме. Затова задача да следи за красотата и изяществото на всички кадри има човекът с безброй партита зад гърба си – Дориан Тодоров.

С други думи, 11-ти Ноември ще остане в историята - " EXPOSED " в Joy Station стартира новата вълна на нощния живот в столицата. Или иначе казано: ако пропуснете това събитие, никога няма да си го простите!

**За резервации: 02 8622967**
**Достъпно за инвалиди**
**Достъпно за лица под 18г (само с придружител)**

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА НА БИЛЕТИ ОТ 20лв, ЩЕ НАМЕРИТЕ В МРЕЖИТЕ НА: EVENTIM И ФАНТАСТИКО
БИЛЕТИ В ДЕНЯТ НА СЪБИТИЕТО - 25лв
***Лица до 14г не плащат вход***

ДЕЦА ДО 16 ГОДИНИ
Уведомяваме Ви, че съгласно чл.17 (1), т.4 от Наредба за реда и условията за извършване на търговска дейност на територията на Столична Община, е забранен достъпа в боулинг залата на лица до 16 години, без придружител - пълнолетни лица, след 23 часа през летния сезон и след 22 часа през зимния сезон.

ДЕЦА ПОД 14Г
Забранено е посещението на обекта от деца под 14г. в часовете между 20:00 и 06:00 ч. и от деца между 14 и 18 години в часовете между 22:00 и 06:00ч., без родител, настойник, попечител или друго лице, което полага грижи за детето.

Party League Entertainment
Joy Station
Sofia Riders
Upsurt
ЪпсурТ
Мария Драгнева Официална ФЕН Страница
Ballet Nova
DJ CASS
Dim4ou
Монти Непукизм
Twerk BiterZzz
The Center
Mati DJ
Mechoka aka Mr. V. Official
Doriyan Todorov photography

Резервации и контакти

Работно време

 

Понеделник - Петък

12:00 - 00:00

 

Събота – Неделя

10:00 - 00:00

 

02/8622967

 

joy@joystation.bg

 

Студентски град
ул. Акад. Стефан Младенов №3