бг / en

DEPECHE MODE TRIBUTE Live at JOY STATION

дата
07.10.2016
Локация
JOY STATION
Начало на концерта
21:45
Цена на билета
10 лв
билети
Евентим

ТикетПро

на касите във ФАНТАСТИКО

Създадени през 1995г. SNEAKERS се устремяват към преодоляване на стереотипа на обикновена трибют група, превръщайки се в сериозно присъствие на италианската ню уейв сцена. Бидейки истинските любители на 80те години и специфичното им звучене, групата фокусира своята страст да почете един от най-значимите банди- представител на ню уейв и електрик поп звученето - Depeche Mode. 

Като група, която се изявява на живо, SNEAKERS се характеризира не само с качество на музиката им, но и с цялостното художествено проектиране на своите концерти. С течение на годините бандата успешно пресъздава сетове от оригинални турнета на Depeche Mode, включително Touring the Angel, the 1993 Devotional Tour и the Singles tour. Освен познатите песни концертите им включваща сценография, светлинни ефекти и видео, за да се пресъздаде автентично усещане на оригинален концерт. 
Считана за един от най-добрите европейски трибют банди на Depeche Mode, SNEAKERS са се изявявали в стотици клубове и фестивали в Италия и в чужбина (Белгия, Франция, Швейцария, Турция, Румъния, Австрия), където тяхното шоу - посветени на бандата от Базилдън - винаги е хит.
През годините групата е имал няколко възможности да види на живо на своите идоли. През октомври 2004 г. се запознават с истинските Depeche Mode - който удостояват групата с коментара че са един от най-добрите трибют банди, които са виждали и чували. През 2011 г. SNEAKERS “открили” вечерта за Andy Fletcher, на едно от италианските му турнета като диджей.

SNEAKERS обединяват музика от три епохи в историята на Depeche Mode - ерата от началото на 80-те с Винс Кларк, дългите години с Алън Уайлдър и най-новите, след Алън Уайлдър епоха.

 

Купонът на DEPECHE MODE ще "подгрее" DJ Strange Affection. Ето малко повече инфо - "DJ Strange Affection участва активно в редица Depeche Mode партита през последните години в София, Пловдив и Бургас. Успоредно с това инициира и редица събития с акцент върху синтпоп, инди електро и ню уейв звучене. Резидент DJ е на партитата на проекта Studio A."

 

Резервации и контакти

Работно време

 

Понеделник, Вторник, Сряда, Четвъртък

12.00 - 00.00

 

Петък

12.00 - 02.00

 

Събота

10.00 - 02.00

 

Неделя

10.00 - 00.00

02/8622967

 

joy@joystation.bg

 

Студентски град
ул. Акад. Стефан Младенов №3