бг / en

DEPECHE MODE TRIBUTE BY SNEAKERS

дата
17.11.2017
Локация
JOY STATION
Начало на концерта
21:45
Цена на билета
10 лв
билети
Евентим

КАСИТЕ НА ФАНТАСТИКО

Създадени през 1995г. SNEAKERS се устремяват към преодоляване на стереотипа на обикновена трибют група, превръщайки се в сериозно присъствие на италианската ню уейв сцена. Бидейки истинските любители на 80те години и специфичното им звучене, групата фокусира своята страст да почете един от най-значимите банди- представител на ню уейв и електрик поп звученето - Depeche Mode.

Като група, която се изявява на живо, SNEAKERS се характеризира не само с качество на музиката им, но и с цялостното художествено проектиране на своите концерти. С течение на годините бандата успешно пресъздава сетове от оригинални турнета на Depeche Mode, включително Touring the Angel, the 1993 Devotional Tour и the Singles tour. Освен познатите песни концертите им включваща сценография, светлинни ефекти и видео, за да се пресъздаде автентично усещане на оригинален концерт.
Считана за един от най-добрите европейски трибют банди на Depeche Mode, SNEAKERS са се изявявали в стотици клубове и фестивали в Италия и в чужбина (Белгия, Франция, Швейцария, Турция, Румъния, Австрия), където тяхното шоу - посветено на бандата от Базилдън - винаги е хит.
През годините групата е имал няколко възможности да види на живо на своите идоли. През октомври 2004 г. се запознават с истинските Depeche Mode - който удостояват групата с коментара че са един от най-добрите трибют банди, които са виждали и чували. През 2011 г. SNEAKERS “открили” вечерта за Andy Fletcher, на едно от италианските му турнета като диджей.

SNEAKERS обединяват музика от три епохи в историята на Depeche Mode - ерата от началото на 80-те с Винс Кларк, дългите години с Алън Уайлдър и най-новите, след Алън Уайлдър епоха.

Резервации и контакти

Работно време

 

Понеделник - Петък

12:00 - 00:00

 

Събота – Неделя

10:00 - 00:00

 

02/8622967

 

joy@joystation.bg

 

Студентски град
ул. Акад. Стефан Младенов №3