бг / en

AC/DC tribute by "THE R.O.C.K" live at JOY STATION

дата
17.02.2017
Локация
JOY STATION
Начало на концерта
22:00
Цена на билета
10 лв
билети
Евентим

на касите във ФАНТАСТИКО

Румънската трибют група на AC/DC – “THE R.O.C.K”  се завръща  на сцената на JOY STATION  със страхотно шоу, на 17 февруари.

Групата започва своята кариера през 2012 г. с цел да внесе автентичното рок енд рол звучене на АC/DC в Румъния. Те са напълно отдадени на музиката, която правят и се стремят да предсъздават оригиналните изпълнения максимално близко. Тази им отдаденост им осигурява редица изпълнения в популярни фестивали в и около Румъния.
Участията на "The R.O.C.K." са автентични, изпълнени с хъс и енергия и само след няколко месеца са забелязани и поканени да изпълнят невероятният си трибют, по случай 40 годишнината на AC/DC, със самият първи вокалист на групата Дейв Еванс на стадиона в Букурещ.

След гласуване сред феновете на тази музика, THE R.O.C.K” са „наредени“ на 1-во място, като най-добра трибют група на Румъния.

За огромно съжаление през лятото на 2016 лийд китаристът им Nick Baydin загива в  злополука, но тогава брат му Andrey Baydin се присъединява към групата, с цел да продължи делото на брат си. Самият той признава за себе си че е открил страстта към музиката още в ранна детска възраст. Свирил е на китара, на бас, известно време е бил DJ и много често е пропускал уроците, за да слуша THE BEATLESс приятелите си. Сега е изключително щастлив да почете брат си ( с когото били изключително близки) и точно заради любовта му към музиката и рока – това е най-добрият начин.


FOR THOSE ABOUT TO ROCK, WE SALUTE YOU!!!

 

Членове на "The ROCK" са:

 - Daniel Ignat - вокал

 - Andrey Baydin – лийд китара

 - Adrian Popescu – китара и вокали

 - Mihai Stefan Movileanu – бас, вокали

 - Mirko Grusa – барабаниАко сте фенове на AC/DC не пропускайте това преживяване.

Билети може да намерите в мрежата на Eventim, по касите в магазини ФАНТАСТИКО и на място в клуба.
ВХОД - 10,00 лв.

Очакваме Ви!

Резервации и контакти

Работно време

 

Понеделник - Петък

12:00 - 00:00

 

Събота – Неделя

10:00 - 00:00

 

02/8622967

 

joy@joystation.bg

 

Студентски град
ул. Акад. Стефан Младенов №3