бг / en

5 ГОДИНИ NI.CO

дата
30.03.2018
Локация
JOY STATION
Начало на концерта
21:45
Цена на билета
10 лв
билети
Евентим

ФАНТАСТИКО

  

Цена на предварителна продажба - 10лв

Цена на входа в деня на концерта - 12лв

На 30 март 2018г. се навършват точно 5 години от издаването на първия сингъл на NI.co – „Реалност Ли Си“. Именно тази дата бандата избра за да отбележи символично рождения си ден с концерт на най-престижната клубна сцена в страната, а именно – Joy Station.

   Празникът ще бъде двоен, защото освен лайв сета, който групата е подготвила, момчетата ще представят и най-новия си видеоклип, предстоящ да излезе в края на март, озаглавен „Рискувам“. Освен парчета от дебютния си албум като „Да Останеш Тук“, „Грам Срам“, „Някой“ и др. NI.co обещават на живо да прозвучи и актуалният им сингъл „Само На Думи“, който излезе в средата на месец януари.

  През пролетта групата планира клубна обиколка из страната и обещава концертът в Joy Station да бъде едно подобаващо начало, изпълнено с много авторска музика, качествено шоу и силен заряд.


  Повече за NI.co:

NI.co е проект на  музикантът Ники Николов (вокал и китара), съвместно с Кирил Диков (бас) и Владислав Христов (барабани). 

Бандата е формирана през пролетта на 2012г., а идеята, която събира триото е осъществяването на клубно трибют-турне по случай 50-годишнината на легендите “The Rolling Stones”.

През 2016г. излиза дебютният албум на групата, озаглавен "Грам Срам", продуциран от лейбъла на група „Мастило“ - Mastilo Music. Той съдържа 12 парчета, включително едноименното парче "Грам Срам", както и всички други популярни сингли на групата: „Да останеш тук“, „Някой“ и други.

2018г. поставя ново начало за NI.co с песента „Само на думи“, като тя е първата от поредица нови песни, които групата ще издаде до лятото.

Повече информация можете да откриете в официалната страница на NI.co във Фейсбук: https://www.facebook.com/ni.cobulgaria/, както и в профила в социалната мрежа Инстаграм: https://www.instagram.com/niki_ni.co/

Резервации и контакти

Работно време

 

Понеделник - Петък

12:00 - 00:00

 

Събота – Неделя

10:00 - 00:00

 

02/8622967

 

joy@joystation.bg

 

Студентски град
ул. Акад. Стефан Младенов №3