бг / en

ТРИ ЖЕНИ НА МИКРОФОНА ПРЕДСТАВЯТ: HELL OF A NIGHT

дата
01.04.2021
Локация
Joy Station
Начало на концерта
19:00
Цена на билета
20 лв
билети
БЕЗ МАЙТАП - КРАЛИЦИТЕ НА БЪЛГАРСКОТО СТЕНДЪП КОМЕДИ МЕСТЯТ ПРЕМИЕРАТА СИ В JOY STATION НА 1 АПРИЛ
Жените зад най-големия стенд-ъп спектакъл в България, ONE NIGHT STAND, се завръщат, носейки под ръка своите огромни страхове, в лицата на които задружно да се изсмеем!
След 2 напълно продадени спектакъла в Зала 1 на НДК и извънредно положение, което ни разказа играта, е време да се отдадем на най-добрия терапевт - смеха.
HELL OF A NIGHT: ПРЕМИЕРА НА СТРАХА е авторски спектакъл с режисьор Стоян Радев, в който ще обследваме страховете, преследващи ни непрекъснато - сега, тази година, цял живот.
Кой от какво се страхува, откъде идват страховете и какво да правим с тях са непреходни теми, върху които всеки от нас е разсъждавал, докато вдига 100 от лежанка или бели картофи с остър нож.
И въпреки че едно от най-страшните неща е това да се качиш на сцена и да разтвориш гръдния си кош пред публиката, Елисавета Белобрадова, Красимира Хаджииванова и Оля Антонова ще го направят и ще ви сервират обилна двучасова доза страхове, лични истории и много много смях.
Събитието е с експлицитно съдържание и не се допускат хора под 18 години, както и такива със слаби нерви, предразсъдъци и чувствителни души.
Всички билети, закупени в предварителна продажба за събитието, ще важат за новата дата на премиерата 1 април. Ако желаете да върнете билета си, можете да го направите от мястото, откъдето е закупен. Моля, направете вашата резервация на телефон 02/8622967 или на имейл joy@joystation.bg.
В унисон с противоепидемичените мерки клуб Joy Station работи с ограничен капацитет места, който позволява на гостите да се насладят на шоуто на здравословно отстояние един от друг и с пълноценно усещане за комфорт.
Редуцирането на местата значи и по-малък брой билети – побързайте да вземете своя на касите на „Фантастико“, в мрежата на eventim.bg и на място в Joy Station.
„Hell of a Night: Премиера на страха“ се случва в Joy Station с подкрепата на Trastena Wines и Raffy.
ТРИ ЖЕНИ НА МИКРОФОНА представят: HELL OF A NIGHT
1 април 2021 г.
19:00 ч.
Билети: В мрежите на "Фантастико" и Eventim:

Резервации и контакти

Работно време

 

Понеделник, Вторник, Сряда, Четвъртък

12.00 - 00.00

 

Петък

12.00 - 02.00

 

Събота

10.00 - 02.00

 

Неделя

10.00 - 00.00

02/8622967

 

joy@joystation.bg

 

Студентски град
ул. Акад. Стефан Младенов №3