бг / en

Сухият режим за българския стендъп приключи – One Night Stand се завръща със специално издание!

 

Без майтап - след една турбулентна година за почивка „Три жени на микрофона“ ще се качат на сцената на Joy Station за специално издание на най-големия стендъп в България - One Night Stand. Датата е 9 юни, началото е в 20 ч, а освен добро настроение е препоръчително да си носите сутиените и коланите здраво закопчани, защото за смеха вече няма карантина!

В този special ще се насладите на култови текстове от последното напълно разпродадено събитие в зала 1 на НДК 7 март 2020 г, точно преди да затворят държавата. Красимира Хаджииванова, Елисавета Белобрадова и Оля Малинова ще засегна най-чувствителните теми, свързани с мъжете, секса, оргазмите и термометъра в едночасов комедиен маратон, който ще остави душите ви като разграден двор.

 

В унисон с противоепидемичените мерки клуб Joy Station работи на 50% от капацитета си, което позволява на гостите да се насладят на шоуто на здравословно отстояние един от друг и с пълноценно усещане за комфорт.

Предварителното закупуване на билети е препоръчително, като това може да се случи в мрежите на Eventim, URBO и Ticketportal. Своят пропуск за One Night Stand Special може да получите на касите на ФАНТАСТИКО от 14 май.

Добре дошли на One Night Stand Special са и всички със закупени билети за  отложени заради системния локдаун спектакли на „Три жени на микрофона“. Билетите ви трябва да бъдат презаверени до 10 май от местата, от които са закупени.

One Night Stand Special изчервява публиката в Joy Station с подкрепата на Trastena Wines, Raffy и с медийното рамо на Dir.bg.

Резервации и контакти

Работно време

 

Понеделник, Вторник, Сряда, Четвъртък

12.00 - 00.00

 

Петък

12.00 - 02.00

 

Събота

10.00 - 02.00

 

Неделя

10.00 - 00.00

02/8622967

 

joy@joystation.bg

 

Студентски град
ул. Акад. Стефан Младенов №3