бг / en

СТЕНЛИ И НЕГОВАТА БАНДА

дата
19.10.2018
Локация
JOY STATION
Начало на концерта
21:45
Цена на билета
18 лв
билети
Евентим

ФАНТАСТИКО

Представяме ви Стенли и неговата нова група,която концертира из старната в този състав.

Станислав Сланев – Стенли е глас, който никога няма да объркаш с друг. Нито ще можеш да определиш само с една дума. Но обезателно ще забъркаш рок, ню-уейв, експеримент и романтика в едно. Не могат да се забравят песните “ Бъди какъвто си”, „Оловният войник“ и  “ Жулиета” с неговия глас, нито култовите му кръгли очила и  парче “ Обсебен”. Сега Стенли е запазена марка с емблема бяла коса, китара и глас – класика, която не остарява.В момента  концертира с новата си  група, която е в интересен състав – Димитър Ковачев –Фънки ( екс Черно Фередже, Ера)  бас китара, Иво Чалъков ( ex Gravity Co,Тангра) - китари,Стефан Попов – барабани( ex Gravity Co,Тангра) и тази комбинация носи модерен звук и здрав рок-н-рол. Аранжиментите на песните му са подкрепени от яки електронни подложки и няма да подлъжат чувството ви за модерност.

“Аз съм си рок-н- рол момче. И когато зад мен има банда се чувствам като да съм си пристигнал у дома. Ужасно се кефя. И очаквам срещите с публиката с нетърпение.“

Част от песните, които можете да чуете на този концерт са познатите авторски песни на Стенли – „Пътят към храма“, „ Да летим над града“, „Стар парфюм“, а също и „Жулиета“, „Бъди какъвто си“, “Любовта без която не можем“ и др.

В линк-а по-долу можете да видите как звучи групата на живо, както и песните, които изпълняват в програмата си:

https://www.youtube.com/watch?v=d6HqUxXJnSI

Резервации и контакти

Работно време

 

Понеделник, Вторник, Сряда, Четвъртък

12.00 - 00.00

 

Петък

12.00 - 02.00

 

Събота

10.00 - 02.00

 

Неделя

10.00 - 00.00

02/8622967

 

joy@joystation.bg

 

Студентски град
ул. Акад. Стефан Младенов №3