бг / en

Преживейте Hell of a Night с „Три жени на Микрофона“

Кралиците на българското стендъп комеди местят премиерата си в Joy Station на 27 ноември!

 

Жените зад най-големия стенд-ъп спектакъл в България - ONE NIGHT STAND, се завръщат, носейки под ръка своите огромни страхове. Елисавета Белобрадова (Letiashtata Kozzila Erato), Красимира Хаджииванова и Оля Антонова са готови да споделят смеха като универсален антидепресант с най-новото си шоу Hell of a Night. Премиерата му се мести в Joy Station на 27 ноември, а за закупилите вече билет за датата в City Stage организаторите са предвидили специален комплимент на входа.  

 

„Hell of a Night - ПРЕМИЕРА НА СТРАХА - е стендъп шоу с режисьор Стоян Радев, в който ще обследваме страховете, преследващи ни непрекъснато - сега, тази година, цял живот. Кой от какво се страхува, откъде идват страховете и какво да правим с тях, са непреходни теми, върху които всеки от нас е разсъждавал, докато вдига 100 от лежанка или бели картофи с остър нож.“, казват Трите жени, които имат зад гърба си два напълно разпродадени спектакъла в зала 1 на НДК.

 

И въпреки че едно от най-страшните неща е това да се качиш на сцена и да разтвориш гръдния си кош пред публиката, Трите жени на микрофона ще го направят и ще ви сервират обилна двучасова доза страхове, лични истории и много много смях.

 

Събитието е с експлицитно съдържание и не се допускат лица под 18 години, както и такива със слаби нерви, предразсъдъци и чувствителни души. Носете си документ за здрави нерви и лична карта. 

 

Всички билети, закупени в предварителна продажба за събитието на 31 октомври, ще важат за новата дата на премиерата 27 ноември и гарантират VIP места пред сцената. Ако желаете да върнете билета си, можете да го направите до 30/10 от мястото, откъдето е закупен. 

 

Моля, направете вашата резервация на телефон 02/8622967 или на имейл joy@joystation.bg.

 

В унисон с противоепидемичените мерки клуб Joy Station работи с ограничен капацитет места, който позволява на гостите да се насладят на шоуто на здравословно отстояние един от друг и с пълноценно усещане за комфорт. 

 

Редуцирането на местата значи и по-малък брой билети – побързайте да вземете своя на касите на „Фантастико“, в мрежата на eventim.bg и на място в Joy Station. 

 

„Hell of a Night – Премиера на страха“ се случва в Joy Station с подкрепата на Trastena Wines и Raffy.

Резервации и контакти

Работно време

 

Понеделник, Вторник, Сряда, Четвъртък

12.00 - 00.00

 

Петък

12.00 - 02.00

 

Събота

10.00 - 02.00

 

Неделя

10.00 - 00.00

02/8622967

 

joy@joystation.bg

 

Студентски град
ул. Акад. Стефан Младенов №3