бг / en

ОТЛОЖЕН Jonah Nilsson/Dirty Loops/

дата
30.11.-1
Локация
Joy Station
Начало на концерта
00:00
Цена на билета
35 лв
билети
Евентим

Фантастико

Концерт от световна класа!

Jonah Nilsson е известен най-вече като лидер, вокалист и клавир на сензационното шведско трио Dirty Loops! Невероятната фънк, r’n’b, соул и джаз банда стана YouTube сензация за много кратко време с техните неподражаеми кавъри на модерни поп хитове на изпълнители като Lady Gaga, Justin Bieber, Stromae и Adele. Бъгларската публика имаше шанс да чуе Dirty Loops на един от големите столични Jazz фестивали през 2017та година.

През Март 2020 Jonah Nilsson ще издаде първия си самостоятелен албум след което ще се отправи на световно турне което ще кацне в София, клуб Joy Station, на 13ти Март, 2020! Чакаме да се потвърди и българска съпорт група за това невероятно събитие.

Кариерата на Jonah Nilsson и Dirty Loops поема в шеметна посока след като бандата качва своите зашеметяващи фънк-поп преработки на популярни песни. Милионните гледания в Youtube привличат вниманието на продуцента ветеран David Foster, който е носител на 16 награди Grammy с 47 номинации. David Foster е продуцирал албуми и песни на всяка музикална суперзвезда под слънцето: Andrea Bocelli, Michael Bublé, Madonna, Rod Steward, Celine Dion и множество други. Под опеката на David Foster бандата подписва първата си сделка за Verve Records, което прави Jonah Nilsson международна турираща звезда.

Огромният талант на Jonah Nilsson бива забелязван от не друг а легендарния продуцент и композитор Quincy Jones! Безкрайно впечатлен от младия швед, Quincy Jones подписва менажерски договор с него. „Неговия подход и поп усещане...го разграничава от всички други артисти. Той има душа и един от най-големите гласови регистри които съм чувал,“ казва самия Quincy.“ Вокалния регистър на Jonah Nilsson надминава три октави!

На въпроса по какъв начин се са променили нещата при Jonah след подписването с Quincy Jones певеца споделя че „знаейки че имам един от най-добрите екипи зад гърба си ми дава самочувствието да стоя на сцената сам. На 85ия рождения ден на Quincy Jones изпях една песен с цял оркестър, което не бях правил преди. Това беше едно от най-невероятни изживявания в живота ми.“

Дебютният сингъл на Jonah Nilsson “Coffee Break” излее през 2018. със специалното участие на Richard Boná (още един артист менажиран от компанията на Quincy Jones.) Новини за соловия албум на Jonah Nilsson предстоят като той самия казва че музиката ще продължава да съдържа същия „флирт и шега което направи Dirty Loops известни, но с повече R’n’B и поп елементи.“

С такава подкрепа звездата на Jonah Nilsson ще се извисява само нагоре!

Вратите се отварят в 19:00
Начало на концерта: 21:00

Повече информация за Jonah Nilsson
Facebook: https://www.facebook.com/jonahnilssonofficial/
Youtube: https://www.youtube.com/user/dirtyyyyyyyyyyyyyyy
Spotify: https://open.spotify.com/artist/3kjUc2BfNgd4fBUZf1Tkw5

Резервации и контакти

Работно време

 

Понеделник, Вторник, Сряда, Четвъртък

12.00 - 00.00

 

Петък

12.00 - 02.00

 

Събота

10.00 - 02.00

 

Неделя

10.00 - 00.00

02/8622967

 

joy@joystation.bg

 

Студентски град
ул. Акад. Стефан Младенов №3