бг / en

ОПАСЕН ЧАР: Трибют на Тодор Колев

дата
05.03.2021
Локация
Joy Station
Начало на концерта
20:00
Цена на билета
20 лв
билети
Кой е Човекът, който настигна американците, но той самият няма стигане? Гостите на Joy Station ще споделят отговора на този въпрос с Филип Аврамов, Нелко Коларов и група „Акага“ на 5 март в един сърцат трибют към артиста от „Опасен чар“ Тодор Колев. Музикалният реверанс към колоса на родното кино получи своята премиера в летните театри на страната през август, а на прага на пролетта ще зарадва и публиката в София чрез най-голямата клубна сцена в Студентски град.
Главни герои в този спектакъл на ръба на киното са музиката и Филип Аврамов, който е възпитаник на Тодор Колев и актьор, чиято вокална имитация човек със затворени очи би могъл да сбърка със студийните записи на Адама. „Искам хората да си спомнят за този човек с любов и на сцената да се случи нещо светло в тези интересни времена на изолация с корона. Тодор Колев, освен че е актьор, е и музикант на световно ниво. Да пресъздам с глас атмосферата на песни, добили шлагерен статус за хиляди българи, е едно от най-големите ми предизвикателства. Но пък нищо голямо не идва от лесни задачи.“, споделя Фицата.
На 5 март в Joy Station ще прозвучат класики като „Фалшив герой“, „Как ще ги стигнем“, „Черно море“, „Жалба за младост“ и „Това е изкуство“, а въздействащите аранжименти са дело на пианиста Нелко Коларов. Невероятните истории на Тодор Колев ще се разгърнат върху духовитите изпълнения на „Акага“, които отдавна са бетонирали статуса си на универсална машина за забавление на родната сцена.
В унисон с противоепидемичените мерки клуб Joy Station работи с ограничен капацитет места, който позволява на гостите да се насладят на шоуто на здравословно отстояние един от друг и с пълноценно усещане за комфорт.
Редуцирането на местата значи и по-малък брой билети – побързайте да вземете своя на касите на „Фантастико“, в мрежата на eventim.bg и на място в Joy Station.
Магията „Опасен чар: Трибют на Тодор Колев“, се случва в Joy Station с подкрепата на „Бибендум“.
ОПАСЕН ЧАР: Трибют на Тодор Колев
5 март 2021 г.
20:00 ч.
Билети: В мрежите на "Фантастико" и Eventim

Резервации и контакти

Работно време

 

Понеделник, Вторник, Сряда, Четвъртък

12.00 - 00.00

 

Петък

12.00 - 02.00

 

Събота

10.00 - 02.00

 

Неделя

10.00 - 00.00

02/8622967

 

joy@joystation.bg

 

Студентски град
ул. Акад. Стефан Младенов №3