бг / en

НОВОГОДИШНА ВЕЧЕР 2019/2020

Новогодишна вечер 2019/20

Само до края на месец Ноември, всички закупили кувет, получават 15% отстъпка от цената! 

За нас ще бъде удоволствие да изживеем заедно една незабравима новогодишна вечер. За вашето добро настроение ще се погрижат DJ, група Affect и Калин Вельов и Amazonia Dance Project.

Начален час: 20:00 часа

Участвай в новогодишната томбола и можеш да спечелиш един от 5 скутера Peugeot 

Всички присъстващи в новогодишната нощ имат възможност да участват в томболата като си закупят куверт на стойност минимум 88 лева.

Меню 1 (телешко) - 185лв

Салата:

Микс от листни салати с портокалови филенца, прошуто, пармеджано и италианска бурата, овкусена с нежен балсамов мус. 280 г

Предястие:

Дует от вкусове: Кадифен терин от патешки дроб с прясно изпечена багета с карамелизиран лук и смокини. Роле от пушена сьомга с крема сирене и авокадо оваляно в сусам. 200 г

Основно:

Млечно телешко осо буко с картофено пюре с трюфел и печени моркови с лек пикантен привкус. 300 г

Десерт:

Чоко минт: Изкусителен шоколадов блат с освежаващ крем с пресни листа мента. 130 г

Меню 2 (свинско) - 185лв

Салата:

Симфония от салати: кьопоолу, млечна, хумус с печена тиква, домати, краставици, репички, печена чушка, пътпъдъчи яйца и мариновано овче сирене. 350 г

Предястие:

Дует от вкусове: Кадифен терин от патешки дроб с прясно изпечена багета с карамелизиран лук и смокини. Роле от пушена сьомга с крема сирене и авокадо оваляно в сусам. 200 г

Основно:

Ролирано свинско бон филе с фарс от диви гъби и патешки дроб с пюре от сладки картофи и грах.300 г

Десерт:

Орехово карамелен сюрприз: Орехови платки с нежен карамелен крем. 130 г

Меню 3 (пилешко) - 185лв

Салата:

Микс от свежи италиански салати с ягоди, хрупкави лешници и запечено козе сирене. 250 г

Предястие:

Дует от вкусове: Кадифен терин от патешки дроб с прясно изпечена багета с карамелизиран лук и смокини.Роле от пушена сьомга със сирене крема и авокадо оваляно в сусам. 200 г

Основно:

Крехко фермерско пилешко филе пълнено с моцарела и слънчево сушени домати залято със сос Холандез, гарнирано с био басмати ориз и рататуй. 300 г

Десерт:

Червено кадифе: Ефирна комбинация от крем с маскарпоне и нежен маслен блат. 130 г

Меню 4 (Веган) - 150лв

Салата:

Микс от салати със сирене от кашу, ягоди и орехи овкусени с

медено-горчичен дресинг. 200 г

Предястие:

Трио брускети: домати с босилеково песто и червен лук, пюре от боб с тахан и градински риган, маслинова паста с прясно печена чушка и бадеми поднесени с хрупкави

безглутенови хлебчета.180 г

Основно:

Ролца от печени тиквички и моркови с крем от нахут върху шафрнов басмати ориз с пресен спанак.300 г

Десерт:

Веган торта с боровинки. 120 г

Детско меню - 88лв

Салата:

Микс от чери домати, бейби моцарела, маслини и краставица. 250 г

Основно:

Бабини пилешки кюфтенца на шишчета  с картофено пюре и

задушени зеленчуци. 300 г

Десерт:

Паста Банофи: шоколадова платка с пухкав крем и банани. 100 г

Към петте менюта

Баница с късмети - по домашна рецепта - 80 г

Палитра от колбаси и френски сирена с грозде и орехи (Чоризо, Салчичон, Луканка, Прошуто, Бри,

синьо сирене, Ементал).- 70 г*

Селекция белени плодове сезонни плодове - 200 г

Ядки микс - 50 г

Безалкохолни напитки, минерална вода и натурални сокове

Ракия Поморийска гроздова - 50 мл

Шампанизирано вино**

* Не влиза в меню 4 (Веган)

** В детското меню влиза чаша детско шампанизирано вино 

Вино

Совиньон Блан FRONTERA 750 мл - 24,00лв

Шардоне F2F 750 мл - 30,00лв

Совиньон Блан LES FUMEES BLANCHES 750 мл - 30,00лв

Розе Шато д'Астрос 750 мл - 30,00лв

Каберне Совиньон FRONTERA 750 мл - 24,00лв

Каберне Совиньон F2F 750 мл - 30,00лв

Рубин UNIQUATO 750 мл - 30,00лв

Коктейл КАЙПИРИНИЯ 250 мл. – 8лв

Уиски

Ирландско уиски JAMESON 700 мл - 58,00лв

Шотландско уиски JOHNNIE WALKER Red Label 700 мл - 58,00лв

Уиски JACK DANIEL`S 700 мл - 68,00лв

Ракия

Бургаска мускатова 700 мл - 32,00лв

Стралджанска Мускатова Специална 500 мл - 25,00лв

Бургас 63 500 мл - 25,00лв

Водка

РУСКИ СТАНДАРТ 700 мл - 42,00лв

Използването на всички игри и боулинг писти са включено в цената на куверта! А за настроението на децата са предвидени забавни аниматори!

 

ПРАВИЛА ТОМБОЛА СКУТЕРИ ЗА НОВА ГОДИНА В JOY STATION

РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР И ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА АКТИВНОСТТА

1. Активността “Новогодишна томбола за 5 скутера Рeugeot“ (“Активността”) се организира от „ЕВРОПА - ВН“ ЕООД, ЕИК 831524037, вписано в Търговския регистър към Агенция по вписванията със седалище и адрес на управление: гр. София, кв.“Симеоново“, ул.“Момина сълза“ № 14 а (наричан "Организатора").

2. Изложените по-долу Официални правила са задължителни и обвързващи за участниците в Активността и са публикувани на следния интернет адрес: https://www.joystation.bg/

3. Организаторът на Активността си запазва правото да променя Официалните правила, като промените влизат в сила незабавно след оповестяването им на интернет страницата: https://www.joystation.bg/. Участниците в Активността следва сами да проверяват: https://www.joystation.bg/ за промени в Официалните правила, като Организаторът на Активността не е длъжен да ги информира по друг начин освен чрез публикуването на официалната уеб страница на „Joy Station“.

4. С извършването, на което и да е от действията за участие в Активността, участниците декларират, че приемат настоящите правила и отговарят на условията за участие.

5. Участниците предоставят доброволно личните си данни, като се съгласяват те да бъдат обработвани за целите на организираната активност.

РАЗДЕЛ 2. ТЕРИТОРИЯ НА АКТИВНОСТТА И ПРАВО НА УЧАСТИЕ

6. Активността  се организира и провежда на територията на развлекателен център JOY Station, находящ се в гр. София, Студентски град, ул. „Акад. Стефан Младенов“ 3.

7. Право на участие в Активността има всяко дееспособно лице, навършило 18 години към датата на стартирането й, закупило куверт за Новогодишна нощ в JOY Station, на стойност минимум 88 лв, което има постоянен адрес на територията на Република България и присъства в Новогодишната нощ в JOY Station.

РАЗДЕЛ 3. СРОК НА АКТИВНОСТТА

8. Активността стартира в 20:00ч на 31.12.2019 г. и приключва на 01.01.2020 г., в 04:00ч. (EET). Организаторът си запазва правото да промени периода на активността, като e длъжен да оповести това в Официалните правила.

РАЗДЕЛ 4. МЕХАНИЗЪМ НА АКТИВНОСТТА

9. Участието в активността е индивидуално и е обвързано с покупка на минимум 1 брой куверт за Новогодишна нощ в JOY Station, на стойност от 88 лв, 150 лв или 185 лв. и присъствие в Новогодишната нощ в развлекателен център JOY Station.

10. Всеки, който отговаря на изискванията на настоящите правила и желае да участва, е необходимо:

10.1. Да закупи от развлекателен център JOY Station, минимум 1 брой куверт за Новогодишна нощ, на стойност 88 лв, 150 лв или 185 лв. На 31.12.2019г. след 20.00ч. да присъства в JOY Station за Новогодишната нощ. На входа на развлекателния център, за всеки закупен куверт участникът получава два талона за участие с един и същи номер. Единият талон участникът съхранява до края на активността, а другият талон поставя  в урна, за разиграване на томболата.

10.2. Всеки участник може да участва неограничен брой пъти като закупи куверти за Новогодишна нощ, на стойност 88 лв, 150 лв или 185 лв. и присъства в Новогодишната нощ в развлекателен център JOY Station.

10.3. Всички присъстващи в Новогодишната нощ, в JOY Station, закупили куверти за минимум 88 лв и отговарящи на условията описани по-горе, участва в тегленето на наградите, което ще се проведе на 01.01.2020 година.

10.4. Всеки един отговарящ на условията участник може да спечели срещу един талон само една от наградите в рамките на активността.

11. Всеки Участник, който се опита да наруши или наруши правилата на Активността („Нарушение”) ще бъде автоматично дисквалифициран от Организаторите. За нарушение се приема:

11.1. Всяко действие, което променя механизма за участие в Активността или увеличава шансовете за печалба на някой участник извън описания механизъм в настоящите Правила.

11.2. Нарушаване на правилата за участие, посочени в Раздел 2, т.7.

11.3. Решението за дисквалификация е изцяло на Организаторa, като той няма задължение да се аргументира за начините на определяне на дадено действие като опит за нарушение или нарушение на Правилата на Активността.

РАЗДЕЛ 5. НАГРАДИ. СПЕЧЕЛВАНЕ И ПРЕДОСТАВЯНЕ

12. Наградите, които могат да бъдат спечелени от участниците срещу всеки талон  са 1 брой от 5-те скутера с марка Peugeot.

13. Тегленето на печелившите участници, участващи в активността ще се проведе на 01.01.2020г. в сградата на JOY Station. Пет печеливши талона ще бъдат изтеглени и обявени на сцената на JOY Station на 01.01.2020г. в 00.30 часа

14. Тегленето на печелившите се извършва от управителя на JOY Station, на сцената, в присъствието на всички участници и гости на развлекателния център, посредством изтегляне на талони за участие от урната, в която са събирани.

15. Организаторът си запазва правото да промени вида или броя на наградите в срока на Активността, като е длъжен да оповести за това единствено чрез официалните правила.

16. Печелившите номера на талони  ще бъдат обявени веднага след изтеглянето им, на сцената на JOY Station, като всеки участник, който притежава талон с номер, обявен за печеливш е длъжнен, веднага след обявяването да го представи на управителя на Joy Station, както и да попълни декларация със своите лични данни – три имена, ЕГН, имейл и телефон за връзка

17. Имената на спечелилите участници, ще бъдат публикувани на интернет страницата http://www.joystation.bg, в срок до 03.01.2020г.

18. Печелившите получават наградите си на място в JOY Station, до 15 (петнадесет) дни след спечелването им. За целта спечелилите участници трябва да подпишат договор със „София Франс Ауто“ АД за прехвърляне на собствеността. Организаторът до 03.01.2020г. се свързва със всеки един от спечелилите участници, за да го уведоми за деня, часа и мястото, където спечелилият участник следва да се яви за подписване на договор за прехвърляне на собствеността върху наградата.  Наградите се получават след подписване на договор със „София Франс Ауто“ АД лично или чрез упълномощено лице, чрез представяне на изрично нотариално заверено пълномощно от спечелилите участници

19. Не се допуска прехвърлянето на права върху наградата на друго лице преди получаването й.

20. Ако наградата не може да бъде предоставена на Печелившия участник по причини, независещи от Организатора, то печелившият участник губи автоматично правото си да получи спечелената награда.

РАЗДЕЛ 6. ОТГОВОРНОСТ

21. Организаторът не носи отговорност по отношение на печеливш участник при възникване на форсмажорни обстоятелства, които възпрепятстват получаването и използването на съответната награда.

РАЗДЕЛ 7. ОТСЪСТВИЕ НА ПАРИЧНИ АЛТЕРНАТИВИ

21. Не се допуска размяна на награди за паричната им равностойност или за други материални или нематериални изгоди.

РАЗДЕЛ 8. ПРЕКРАТЯВАНЕ НА АКТИВНОСТТА

22. Организаторът на Активността има право по своя преценка да прекрати Активността по всяко време в случай, че настъпят съществени злоупотреби, нарушаване на Официалните Правила или форсмажорни обстоятелства. Прекратяването на Активността се обявява чрез официалните правила и по реда, посочен в Раздел 1 по-горе или на място в JOY Station в деня на провеждането й. В тези случаи на Участниците не се дължи компенсация за участието им в Активността. Организаторът няма да носи никаква отговорност за понесени загуби или пропуснати от Участниците ползи, резултат от такова прекратяване на Активността.

РАЗДЕЛ 9. СЪДЕБНИ СПОРОВЕ

23. Всеки потенциален спор между Организаторът на Активността и Участниците в същото се решава чрез преговори, а при невъзможност за постигане на споразумение, спорът ще се решава от компетентния съд.

РАЗДЕЛ 10. ЛИЧНИ ДАННИ

24.Личните данни, които печелившите  участници предоставят при спечелване на награда  се обработват поверително от дружеството – организатор „ЕВРОПА - ВН“ ЕООД. Организаторът в качеството си на Администратор на лични данни, обработва личните данни на печелившите участници за целите на настоящата Игра. С попълване на декларация по т.16 от настоящите правила, спечелилите участници се съгласяват и доброволно предоставят своите лични данни на Организатора, който ще ги обработва за целите на активността.

25. Личните данни се обработват при сключване и изпълнение на договори във връзка с организиране на активността.

26. Данните, които ще бъдат обработвани във връзка със спечелването на награда са – три имено, ЕГН, имейл и телефон.

27. Личните данни, предоставени и обработвани от Организатора могат да бъдат разкривани от дружеството за целите на Активността или в изпълнение на императивни нормативни разпоредби, на трети лица и на други администратори на лични данни на територията на Република България при спазване разпоредбите на действащото законодателство. По-конкретно, личните данни на печелившите участници ще бъдат предадени на „София Транс Ауто“ ЕООД, ЕИК040823148, за целите на прехвърляне на собствеността върху спечелената награда.

28. По всяко време, при спазване на изискванията на приложимото законодателство, чрез изпращане на писмено заявление, на адрес гр.София, кв.“Симеоново“, ул.“Момина сълза“ 14а за „ЕВРОПА-ВН“ ЕООД, всяко лице чиито данни се обработват във връзка с Активността,  има право :

           - да оттегли съгласието си за обработка на лични данни, когато обработката на данни се извършва въз основа на съгласие;

           - на достъп до коригиране, допълване или изтриване на лични данни и ограничаване на обработване на лични данни.

       -  да възрази срещу обработването на лични данни, както и правото на преносимост на данни или срещу предоставянето им на трети лица.

       - да бъде уведомено, преди личните данни да бъдат разкрити за парви път на трети лица или използвани от тяхно ими за целите на директния маркетинг на кампаниите на администратора, както и да възрази срещу такова разкриване или използване;

        - да подаде жалба до Комисия за защита на личните данни на адрес: гр.София    1592, бул.“Проф.Цветан Лазаров“.

29.  Данни за администратора и кординати за връзка с него – „ЕВРОПА-ВН“ ЕООД, 831524037 вписано в Търговския регистър към Агенция по вписванията, със седалище и адрес на управление: гр. София кв. Симеоново, ул. „Момина сълза“ 14А. Кординати за връзка с длъжностно лице по защита на данните mail: zashtitanalichnidanni@ff-bg.net.

 

РАЗДЕЛ 11. ОБЩИ РАЗПОРЕДБИ

Официалните правила ще бъдат достъпни на Интернет адрес: https://www.joystation.bg/ за периода на Активността. Допълнителна информация може да бъде получена на телефон 02/969 2 500 между 10:00 и 16:00 часа в работни дни.

 

 

 

Резервации и контакти

Работно време

 

Понеделник, Вторник, Сряда, Четвъртък

12.00 - 00.00

 

Петък

12.00 - 02.00

 

Събота

10.00 - 02.00

 

Неделя

10.00 - 00.00

02/8622967

 

joy@joystation.bg

 

Студентски град
ул. Акад. Стефан Младенов №3