бг / en

НОВА ГЕНЕРАЦИЯ ЗАВИНАГИ

дата
19.02.2016
Локация
JOY STATION
Начало на концерта
20:00
Цена на билета
15 лв

Предстоящият концерт "Нова Генерация завинаги“ ще зарадва верните фенове на обичаната българска new wave група - на 19-ти февруари (петък), в столичния клуб Joy Station, от 20:00 часа. 

На сцената ще се качат Катя, Мишо, Мони и Крис, за да изпълнят едни от най-популярните песни на "Нова Генерация". 

Музикантите ще бъдат подкрепени от своите приятели от групите: 

- "Ревю“
- Kinky Romantic
- “Абсолютно Начинаещи“
- "Тонодеро“
- The Bedlam Club

както и от гост-музикантите: 

- Насо Русков
- Росен Даскалов - Тичъра
- Димитър Василев - Нуфри
- Деян Драгиев - Даката 

 

Фенове от страната и чужбина ще могат да гледат онлайн концерта „Нова Генерация завинаги“

 

София, 9 февруари 2016 г.  Поради големия интерес към концерта „Нова Генерация завинаги“, ePay.bg предоставя възможност за онлайн лайв стрийм на събитието за феновете в страната и чужбина, които нямат възможност да присъстват на място. Необходимо е желаещите да се регистрират чрез имейл на специалната платформа - http://estream.bg/, където ще получат код за достъп да гледат на живо случващото се на сцената на Joy Station, на 19-ти февруари от 20:00 часа.

 

За първи път на концерт в България ще бъде използвана изцяло дигитална система за закупуване и проверяване на билети - http://bit.ly/1NoVkbQ. Хората ще могат да използват единствено мобилните си телефони, а билетите със специално генерираните баркодове ще бъдат сканирани на входа на клуба. За тези, които използват смартфони с Android, е необходимо да свалят приложението Pass2U.

Очаква се музикантите от настоящия състав на "Нова Генерация" - Мишо, Катя, Крис и Мони да изпълнят емблематични парчета на групата. Заедно с тях в музикалното събитие ще вземат участие „Ревю“, „Абсолютно Начинаещи“, Kinky Romantic, „Тонодеро“, The Bedlam Club, Насо Русков, Димитър Василев – Нуфри, Росен Даскалов – Тичъра и Деян Драгиев – Даката.

Организаторите обещават на публиката да чуят любими парчетата от 80-те и 90-те години, както и ново звучене, и изненади от групите. За първи път към музикантите на „Нова Генерация“ ще се включи и младата Александрина Александрова, която е позната като вокалист и басист на група „Парапланер“. До датата на събитието единствено съставът на новата формация "Тонодеро" ще остане загадка за публиката.

 

снимки са на Нели Воева.

 

галерия

Резервации и контакти

Работно време

 

Понеделник, Вторник, Сряда, Четвъртък

12.00 - 00.00

 

Петък

12.00 - 02.00

 

Събота

10.00 - 02.00

 

Неделя

10.00 - 00.00

02/8622967

 

joy@joystation.bg

 

Студентски град
ул. Акад. Стефан Младенов №3