бг / en

ЛЕГЕНДИТЕ Live @ JOY STATION

дата
19.11.2016
Локация
JOY STATION
Начало на концерта
21:45
Цена на билета
35 лв
билети
Евентим

на касите във ФАНТАСТИКО

„Легендите” отново ще зарадват многобройните си почитатели в София. Концертът, който е част от Националното турне за 2016-а на музикантите ще се състои на 19 ноември (събота) в Joy Station от 21:45 ч.

 

Йордан Караджов от „Сигнал“, Константин Цеков от ФСБ, Митко Кърнев от D2, Любо Киров, Константин Марков и Стенли от „Тангра“ освен, че ще представят незабравимито си рок шоу подготвят и специална изненада за феновете. Музикантите ще добавят в репертоара си и няколко „нови“ рок класики.

 

Те ще заемат достойно мястото си на сцената сред легендарните песни, които са останали в сърцата на четири поколения като „Нашият град“, „Сто години“, „Нямаше кой да ни каже“, „Другият“, „Обещание“, „Може би“, „Любовта, без която не можем“, „Обсебен“, „Бъди какъвто си“, „Има ли цветя“, „Оловният войник“,  „Жулиета“, „След десет години“, „Сбогом“, „Ледено момиче“, „Да те жадувам“.

 

Как ще бъдат представени, ще види единствено публиката в Joy Station. Част от грандиозния успех на рок епопеята се дължи точно на различното представяне на непреходните парчета, които звучат в оригинален аранжимент, но показват артистите в различна светлина – Данчо Караджов, изпълняващ песни на ФСБ и Тангра, Стенли с оригинален прочит на репертоара на D2,  Любо Киров - в ролята на барабанист и певец, плюс брилянтните китарни партии на Митко Кърнев.

 

Билети за концерта се продават в мрежата на Eventim.bg,Ticketpro.bg, верига магазини Фантастико, и на място в Joy Station.

 

Линк към Eventim.bg: http://www.eventim.bg/bg/bileti/legendite-sofi-joy-station-438124/event.html?co=bgr

 

„Легендите“ във Facebook:  https://www.facebook.com/TheLegendsBG

Резервации и контакти

Работно време

 

Понеделник, Вторник, Сряда, Четвъртък

12.00 - 00.00

 

Петък

12.00 - 02.00

 

Събота

10.00 - 02.00

 

Неделя

10.00 - 00.00

02/8622967

 

joy@joystation.bg

 

Студентски град
ул. Акад. Стефан Младенов №3