бг / en

Голямото хранене на УСТАТА - Stand-Up Comedy Roast

дата
10.10.2020
Локация
Joy Station
Начало на концерта
20:00
Цена на билета
15 лв
билети

ЗАРЕДЕТЕ СЕ С МНОГО СМЯХ ЗА "ГОЛЯМОТО ХРАНЕНЕ НА УСТАТА"!

 

„Кой, ако не той, прави Roast тука?“. Точно той – Иван Динев – УСТАТА! Различен, ексцентричен, скандален и емоционален, той ще бъде специалитетът в менюто, което ще се сервира на първото голямо Comedy Roast Show в България. На 10 октомври от 20 ч. гостите на столичния клуб "Joy Station" ще имат възможността да се потопят в света на едно различно и сравнително непознато у нас направление на комедийния жанр - Comedy Roast („Комедийно печене“).

 

Характерни за него са няколко неща:
- Всички шеги са насочени към една публична личност, която е официален гост на събитието и присъства на сцената;
- Хуморът е безпощаден и остър, на моменти на ръба на обидата и подигравката, като под обстрел са всички издънки на госта, недостатъците и слабите му места, както и грешките, които е допускал;
- Участват приятели на госта и известни комедианти, които се възползват максимално от възможността да го „нахранят“ пред публика;
- В края на шоуто гостът има правото да им върне жеста подобаващо.

 

Първото публично шоу от този тип е проведено в Ню Йорк в далечната 1949 г. от New York Friars Club, когато почетен гост е бил френският актьор и кабаретен певец Maurice Chevalier. В следващите години това се превръща в традиция, но все пак хората, които са се осмелили да се подложат на това преживяване, не са много в световен мащаб – освен да са публични личности, се изисква и солидно чувство за хумор и самоирония, защото макар и шеги, някои от тях са доста пиперливи и могат да удрят там, където най-много боли. Сред тях са Упи Голдбърг, Доналд Тръмп, Чарли Шийн, Шарън Стоун, Алек Болдуин, Памела Андерсън и Брус Уилис.

 

Устата не само претендира да е „широко скроен“, но и за да ни убеди от самото начало в това, е избрал събитието да се проведе на рождения му ден – 10 октомври. Подаръците са ясни – удари под кръста от приятели и колеги, както и много смях за негова сметка.

 

Грил майстори на сцената ще бъдат едни от най-известните имена в комеди жанра у нас:
- Миро Симеонов – Водещ / Roastmaster;
- Димитър Иванов – Капитана;
- INSIDE JOKE: Дими, Моника, Георги Кючуков и Тео Чепилов;
- Група „Нема К‘во“: Калин, Венсан и Жорони;
- Александър Маринков;
- Драгомир Симеонов;
- Теньо Гогов.

 

Някои от тях ще го въртят бавно на шиш, други директно ще го метнат на скарата, но и в двата случая степента на изпичане ще е well done и всички в залата ще усетят вкуса на печено.

 

Ще успеят ли те да го „нахранят“ до преяждане или той ще им запуши устите с нещо горещо? Чия уста ще се окаже най-голяма?
Преживяването гарантирано ще донесе наслада за сетивата както на феновете на Устата, така и на тези, които не го харесват.

 

В унисон с противоепидемичените мерки клуб "Joy Station работи" с ограничен капацитет места, който позволява на гостите да се насладят на шоуто на здравословно отстояние един от друг и с пълноценно усещане за комфорт.

 

Редуцирането на местата значи и по-малък брой билети – побързайте да вземете своя на касите на „Фантастико“, в мрежата на eventim.bg и на място в Joy Station.

 

„Голямото хранене на Устата“ се случва в Joy Station с подкрепата на Рада БГ.
Голямото хранене на УСТАТА - Stand-Up Comedy Roast
10 октомври 2020 г.
20:00 ч.

 

Резервации и контакти

Работно време

 

Понеделник, Вторник, Сряда, Четвъртък

12.00 - 00.00

 

Петък

12.00 - 02.00

 

Събота

10.00 - 02.00

 

Неделя

10.00 - 00.00

02/8622967

 

joy@joystation.bg

 

Студентски град
ул. Акад. Стефан Младенов №3