бг / en

ВАСИЛ НАЙДЕНОВ

дата
06.03.2021
Локация
Joy Station
Начало на концерта
22:00
Цена на билета
45 лв
билети
ВАСИЛ НАЙДЕНОВ С УРОК ПО ВОКАЛНО МАЙСТОРСТВО В JOY STATION!
Поп легендата се завръща на обичаната сцена в Студентски град с епичен концерт на 6 март!
Концертите на кой български изпълнител прерастват в епичен празник на живота за три поколения фенове? Даваме ви жокер: той е пианист, добива пясъка в гласа си след операция на гласните струни и по време на соца първия въпрос към него преди тв интервю е бил „Махна ли си обицата?“. „Сигурно е сън!“ е репликата, която ще повтарят като мантра всички гости на Joy Station на 6 март, защото тогава ги очаква незабравима среща с Васил Найденов!
Поп легендата се завръща на най-голямата клубна сцена в Студентски град с бенд начело с Константин Цеков (ФСБ) и енергиен заряд, който ще вдигне публиката педя над земята. Сърцат, духовит и щедър на бисове, музикалният аристократ ще даде поредния си урок по вокално майсторство с класики като „Телефонна любов“, „Сигурно“, „Там“ и „Синева“.
В унисон с противоепидемичените мерки клуб Joy Station работи с ограничен капацитет места, който позволява на гостите да се насладят на шоуто на здравословно отстояние един от друг и с пълноценно усещане за комфорт.
Редуцирането на местата значи и по-малък брой билети – побързайте да вземете своя на касите на „Фантастико“, в мрежата на eventim.bg и на място в Joy Station.
Великото преживяване на име Васил Найденов ще бъде споделено с публиката в Joy Station с подкрепата на „Верея“ и Katarzyna.

Резервации и контакти

Работно време

 

Понеделник, Вторник, Сряда, Четвъртък

12.00 - 00.00

 

Петък

12.00 - 02.00

 

Събота

10.00 - 02.00

 

Неделя

10.00 - 00.00

02/8622967

 

joy@joystation.bg

 

Студентски град
ул. Акад. Стефан Младенов №3