бг / en

На 28.09.2019г. (събота) за втори път ще се проведе едно любопитно музикално събитие - специализирано изложение, което събира заедно българите от страната и чужбина, които създават признати на световно ниво музикални продукти и услуги. Българска музикална работилница 2019 отново ще се състои в клуб Joy Station, София, от 10.00ч. до 18.00ч. Входът е свободен. Така всички, които се интересуват от този специфичен и наситен с изненади музикален свят, ще могат да му се насладят.

Първото издание на Българска музикална работилница се състоя преди година в края на септември и бе посрещнато с огромен интерес от музикантите - професионалисти и любители, и от колегите, ангажирани в музикалния сектор. В приятна работна атмосфера щандовете на изложителите и презентациите, в които се включиха известни български музиканти, бяха посетени от над 400 души. Специален акцент и гост на изложението беше Евгени Димов, който на живо гравираше декоративни китарни елементи по желание на посетителите.

И през 2019г. организаторите на това интересно и изключително полезно събитие ще заложат на същия формат. На изложбените площи посетителите ще имат възможност да тестват изложените музикални продукти, както и да разговарят с хората, които стоят зад създаването им и утвърждаването им като бранд на европейско и световно ниво. Презентациите на сцена, които  през 2018г. привлякоха интереса не само на специализираната, но и на широката публика, ще дадат възможност на посетителите отново да се насладят на различни изпълнения на живо. Сред изложителите ще има, както познати имена, наложили се вече в сферата си лютиери като Костадин Димитров и Деян Денчев, но и сравнително нови лица в бранша като Стефан Кудев и Тотко Колев. Специален гост на Българска музикална работилница 2019 ще бъде лютиерът на акустични китари Дончо Иванов, който живее и работи успешно в Канада.

През 2019г. официален партньор на Българска музикална работилница e Българска музикална асоциация, която ще има свой самостоятелен панел с участието на известните китаристи Петър Георгиев - Пешето и Александър Обретенов (D2).

Своя кратка презентация ще има и Voice Academy - първото българско частно музикално училище за поп и рок пеене.

Организаторите са приготвили музикална томбола с разнообразни награди за посетителите, която ще бъде изтеглена  в края на събитието.

https://www.facebook.com/bgmuzicalnarabotilnica

 

Резервации и контакти

Работно време

 

Понеделник, Вторник, Сряда, Четвъртък

12.00 - 00.00

 

Петък

12.00 - 02.00

 

Събота

10.00 - 02.00

 

Неделя

10.00 - 00.00

02/8622967

 

joy@joystation.bg

 

Студентски град
ул. Акад. Стефан Младенов №3