бг / en

Аристократите на прогресив метъла The Pinepple Thief с концерт в Joy Station

Eдна от водещите експериментални европейски рок банди - The Pineapple Thief, включи България в световното си турне за 2022 г.  Британците ще свирят в клуб Joy Station на 2 февруари по покана на Loud Concerts и  с подкрепата на застрахователен брокер I&G Brokers. София е част от отложената в началото на тази година обиколка на бандата в подкрепа на издадения през септември 2020-та тринадесети студиен албум Versions Of The Truth.
Билетите за концерта на THE PINEAPPLE THIEF са в продажба в мрежата на Еventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна. Цената на билетите е 45 лв., а в деня на концерта ще бъде 55 лева.
Всеки фен може да използва и опциите на Eventim, които дават възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи или да бъде проверен на телефона.
През октомври Bruce Soord (вокали, китара, композштор), Gavin Harrison (ударни), Jon Sykes (бас), Steve Kitch (клавирни) ще издадат на различни формати Nothing But The Truth. Екстравагантното изпълнение бе записано на живо по време на пандемичната обстановка през месец април.
Bruce Soord обяснява: “The Pineapple Thief еднакво обичат да свирят в студио и на живо, затова бяхме много разочаровани, че не можем да тръгнем на турне и да представим на живо за всички новия си албум Versions Of The Truth. Затова възможността да запишем този филм при настоящите обстоятелства беше безценно преживяване!“
Концертът на 2 февруари в клуб Joy Station, който ще се проведе при стриктно спазване на епидемиологичните мерки, според настоящата заповед на Министъра на здравеопазването, е с начало 20 часа.

Резервации и контакти

Работно време

 

Понеделник - Петък

12:00 - 24:00

 

Петък

12:00 - 24:00

 

Събота

10:00 - 24:00

 

Събота - Неделя

10:00 - 24:00

02/8622967

 

joy@joystation.bg

 

Студентски град
ул. Акад. Стефан Младенов №3